| 

| 

Romet ogar 207 swap &

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

grek132 

wyrywacz wahaczy  

Liczba postów: 184 
Imię: Marek 
Pojazd: Romet Ogar 205 

| 

RE: Romet ogar 207 swap & 

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2019 19:33:19 przez grek132.)

|  

| 

| 09-09-2019 19:31:36 | 

| 

| 

grek132 

wyrywacz wahaczy  

Liczba postów: 184 
Imię: Marek 
Pojazd: Romet Ogar 205 

| 

RE: Romet ogar 207 swap & 

ehh .kurła kiedyś to było ... ;/ 
Ogólnie przyszedłem sie pożalić po dłuższej przerwie ;-;  
Z racji na ograniczony budżet w tamtym czasie zaśmiecany innymi pierdołami projekt oczywiście upadł ;-----------------; 
Set który widzieliście na poprzednich zdjęciach ( tj cyl , gaźnik , spawak ) odjechał ode mnie jakiś czas temu . 
Aktualnie zostało  u mnie z 2 silniki z czego jeden jest komplety w ramie ale nie odpalałem go ponad rok , kilka zapłonów do tego kartery pod bezpośrednie napełnianie roztoczone po 70 cm oraz chyba jedyna ciekawa rzecz czyli w połowie skończony wał na czopach z simsona ( i to akurat zamierzam dokończyć ponieważ w sumie wszytko do tego mam ). 
Planów na rometa ogólnie nie mam i trochę przychodzę po radę . Ogólnie fajnie by w sumie było zostawić ten silnik i ewentualnie zrobić lekkiego porta ( tak z tego jeszcze nie wyrosłem xD ) albo wrócić do pełnego oryginału żeby wszystkim Januszom na zlotach ślina leciała jak to takim w młodości nie jeździli ...  
Czyli chyba zostanie jednak opcja 1 XD  
Aktualnie mam na sprzedaż zawias usd jeśli ktoś by chciał  za mały pitos moge oddać a i z dorobieniem misek czy czego tam by nie potrzeba było też problemu by nie było .  
Jeśli komuś te wypociny chce jeszcze czytać to moge jeszcze wam przedstawić kilka gratów które trafiły do mojego garażu przez ten czas w tym 2 wski , i 30 letnia yamaha .   

|  

| 

| 24-02-2021 23:40:36 | 

| 

2 użytkowników postawiło piwo grek132 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo grek132 za ten post. 
		seler1500 (02-24-2021), XPek_84 (02-26-2021)
	 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|