Fioletowy ananasowy chart
|
Autor |
Wiadomość |
ananas
Technik
Liczba postów: 1,076
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
Fioletowy ananasowy chart
Witam, dzisiaj stałem się posiadaczem pięknego fioletowego charta. Kupiony jak się pewnie domyślacie u kaniloxa. Zastanawiałem się nad nim już od 2 tygodni, ale na wieść, że ktoś przyjeżdża go oglądać postanowiłem go kupić. Rocznik jest wpisany 94. Nie jest idealny, ale nie ma tragedii. Do ogarnięcia opony, kierunkowskazy, akumulator i przede wszystkim czyszczenie i przegląd Najbardziej mnie w nim cieszy jego unikatowy kolor pierwsza droga w moich rękach z Zabrza do domu raczej bez przeszkód, jedynie raz łańcuch spadł. Będę go powoli ogarniał. Dobra, koniec gadania, czas na zdjęcia:
Notatka od BigSoft, 09-05-2015 16:10:56
Pozwoliłem sobie poprawić linki do zdjęć, bo otwierały się zmniejszone wersje. Obecnie na forum wystarczy wstawić link do dużego zdjęcia w tagi img. Nie trzeba stosować url, miniaturek itd.
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2015 16:10:10 przez BigSoft.)
|
|
09-05-2015 13:19:56 |
|
|
Obcyy
Nowy
Liczba postów: 31
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Fioletowy ananasowy chart
A mi się podoba jak wszystkie charty Wiem jaki to chart, ma plombę na silniku, dałeś pewnie 1100 złotych Miałem jechać go oglądac ale kupiłem już charta-cytrynkę :3
Dbaj!
|
|
09-05-2015 14:33:00 |
|
|
ananas
Technik
Liczba postów: 1,076
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
Dzięki wszystkim Tak, to prawda, ma plomby Dałem dokładnie 1000zł. Właśnie jestem w trakcie czyszczenia, i nie ma tragedii.
Z wizualnych rzeczy to parę śrubek do wymiany, pomalować tłumik, wymienić koła i poprawić tragicznie porobione zaprawki. Przydało by się jeszcze odmalować czarne elementy, bo są pomalowane pędzlem i wyłazi rdza, ale na razie mi się nie chce wymienię tylko zamalowane śrubki, żeby tak się nie rzucało w oczy. Próbowałem wyczyścić utlenione błotniki cifem i gąbką, jak dla mnie jest lepiej, ale przydało by się je przejechać drobnym papierkiem ściernym
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2015 15:37:28 przez ananas.)
|
|
09-05-2015 15:37:09 |
|
|
Aleks041
Nowy
Liczba postów: 70
Imię: Aleksander
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
09-05-2015 21:13:23 |
|
|
shishowyadi
Nowy
Liczba postów: 35
Imię: adi
Pojazd: Romet Chart
|
Tak miałem przyjechać na 14 a kaniloxowi nie mówił skąd jadę. Od sprzedaż go mi? No forum czytam dość długo i miałem problem z rejestracja na forum. Ale jak widziałem charta to musiałem się zarejestrować. I nie robi sie tak ze um ówieni jesteśmy a on go sprzedał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2015 17:50:49 przez Simon.)
|
|
09-05-2015 23:12:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|