LFS - drift/zabawa/jazda/głupoty
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: LFS - drift/zabawa/jazda/głupoty
Pobierz tego Patcha i unlockera z opisu tego filmiku. Bo o ile pamiętam, do Win 8 jest inny troszkę patch i unlocker.
https://www.youtube.com/watch?v=qqi6fPS6KzU
(13-04-2015 21:37:41)KeiSangi napisał(a): Tak, to są robale. Czemu dajesz paczkę z wirusami?
To nie są żadne robale. -_-
I nie wiem czy wiesz, ale każdy Crack jak i tutaj Unlocker będzie widziany jako wirus. -_-
Dlatego nie bez powodu podczas jego wrzucania jak i odpalania, należy wyłączyć Antywirusa. (albo po prostu go usunąć, bo to zbędny zamulator PC-ta) Bo w innym przypadku gra się nie uruchomi, a crack zostanie zepsuty przez Antywirusa. I ma się po grane.
Ja osobiście od już 5-ciu lat nie używam żadnego Antywirusa, bo kiedyś Antywirus zepsuł mi mojego PC-ta. A dokładniej, wkradł się niegroźny wirus gdzieś w system, i antywirus chcąc go usunąć, wywalił pliki odpowiedzialne za uruchamianie systemu. Przez co trzeba było zrobić format... Bo nawet ręczne wgranie plików nie pomagało... (to był typ wirusa sabotażysty, jeżeli sobie jest. Nic nikomu nie robi... A gdy odpali się antywirusa to się uruchamia i czyści połowę systemu dzięki Antywirusie który próbuje go złapać i usuwa wszystkie pliki jak najęty)
No i kolejna sprawa, teraz wirusów jest tak mało, że jeżeli nie wchodzi się na Fejsbukowe nieznane stronki. To nie mamy obaw że coś nam się na system złego wwali...
No i jeżeli nie łazi się po dziwnych stronach z XXX i nie ściąga filmików XXX.
China is POWER!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2015 14:19:56 przez Boszu.)
|
|
15-04-2015 14:06:07 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: LFS - drift/zabawa/jazda/głupoty
(15-04-2015 20:10:56)Motorowerzystka napisał(a): Samochody i trasy działają, ale nie łączy z serwerem. On jest włączany w jakiś konkretnych godzinach czy co?
No nie no... Właśnie sprawdziłem czy u mnie działa, i nie widzi tego serwera. Pewnie upadł jak już nie pierwszy taki serwer :/
Trzeba będzie szperać w google i poszukać jakiś serwer kolejny do grania.
(15-04-2015 14:40:30)KeiSangi napisał(a): To dlaczego jak walnę skana mam miliardy robali?
To przestań skanować. To ich nie będzie!
I poczytaj sobie o Antywirusach i Crackach. I dopiero wtedy zacznij się wypowiadać...
China is POWER!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2015 10:10:52 przez Boszu.)
|
|
16-04-2015 10:06:51 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|