Wycena demobilowego ciucha-jest tu ktoś ogarnięty?
|
Autor |
Wiadomość |
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Wycena demobilowego ciucha-jest tu ktoś ogarnięty?
Niedawno, całkiem przypadkiem drogą kupna nabyłem kurtkę. Myślałem że zwykła "moro-jakaś tam", okazało się że nie do końca.
Jest to pustynna, nocna parka razem z podpinką. Nówka, nie śmigana. Rozmiar medium. Nie mam pojęcia czy kontraktowa, zwykła wojskowa czy kopia. Może ktoś wie jak to sprawdzić, albo ma znajomego który zna kogoś...fani przebieranek, rekonstrukcji, ASG czy survivalu mogą mieć pojęcie.
Wygląda to mniej więcej tak:
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
04-11-2013 01:46:38 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Wycena demobilowego ciucha-jest tu ktoś ogarnięty?
Skąd pomysł że pustynna? Bo na metce jak byk stoi "DESERT NIGHT PARKA". Zresztą zdjęć trochę jest, informacji mniej.
Ok, od pewnego znawcy dostałem info.
Ciuch prawdopodobnie kontraktowy, żadna prywatna firma nigdy tego nie kopiowała. Jest to swego rodzaju "narzuta" lub "kurtka na kurtkę" w czasie gdy na pustyni robi się zimno a muslimy zaczynają oglądać świat przez noktowizory.
Tak więc koledzy powyżej-wygląda na to że myliliście się od początku do końca.
Pewnie niedługo pójdzie BCM na allegro, zobaczymy co ona warta.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2013 15:09:58 przez nie_mientki.)
|
|
04-11-2013 15:05:09 |
|
|
FUTURISTA
z bajkowego świata-persona non grata
Liczba postów: 26
Imię: M
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Rzeczywiście trochę można znaleźć tego w google choćby pod hasłem "night camo desert parka" i faktycznie wygląda to na amerykański, pustynny, nocny kamuflaż.
Czego to amerykańce nie wymyślą , wszak "w nocy wszystkie koty są czarne", ale być może przy słabym oświetleniu w nocy lepiej się to spisuje niż jasny, "dzienny" kamuflaż .
|
|
04-11-2013 15:20:38 |
|
|
FUTURISTA
z bajkowego świata-persona non grata
Liczba postów: 26
Imię: M
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Siedziałem , teraz obowiązki rodzinne (dzieci) raczej nie pozwalają, choć sprzęt cały czas w szafie wisi .
Tak, parka powinna być za tyłek, a czasem nawet prawie do kolan .
Co do sprzedaży to może faktycznie najszybciej byłoby poszukać chętnego w środowisku asg, czasem można tam spotkać nieźle zakręconych gości, którzy chętnie kupią . Możesz poszukać kupca na wmasg.pl lub nawet w googlach znaleźć jakąś grupę z Twojej okolicy i tam popytać.
|
|
04-11-2013 15:40:20 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|