Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Trochę kurzem zaleciało, to może trochę ruszę tematem. Może zdjęcie nie najnowsze, no ale w miare aktualne więc przypomnę jak jawka wygląda.
Jawka przeszłą ostatnio operacje silnika,Kopka nie odbijała, i przy okazji zregenerowałem automat biegów,trochę silnik poczyściłem wewnątrz i na zewnątrz.
Problem dla którego była przeprowadzona operacja .
No i takie małe polerowanie, Bardziej mi chodziło o to żeby silnik był czysty, no ale efekt trzeba będzie poprawić, bo przy wkładaniu silnika do ramy, No silnik trochę się przybrudził
Pobawiłem się tez licznikiem, zrobiłem takie podświetlenie, ważne że coś w nocy widać, ale szału nie ma, będę robił nową tarcz z plexy, szukam właśnie najcienciejszej, a jak znajdę to zrobi się tak porządnie żeby to miało ręce i nogi.
No to pozdro, i zapraszam do komentowania
|
|
22-01-2013 20:06:36 |
|
|
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Takiej nie kupisz :E, ona jest jedyna w swoim rodzaju haha, nie pamiętam co to za lakier na niej jest, bo malowałem ją z 2 lata temu, ale w nocy przy świetle lamp, ona ma zupełnie inny kolor .
Nie powiem bo co sie z nią namordowałem czasami to troche czasu mi zeszło, ale jak sobie przypomne ile frajdy ta jawka mi daje, albo jak sie cos długo robi i działa, pali i kopyto ma .
W życiu piękne są chwile, ludzie sie patrzą szczególni starsi, i sie uśmiechną, pogadają, nawet niektórzy młodzi ludzie podziwiają, a nie którzy skuterzyści chiścy myślą że mnie połkną swoją prędkością i przyspieszeniem, a tu rybka, bo ja przekręcam gaz i odjeżdam, a oni ino hałasu narobią.
Tak spotkał bym sie z innymi co mają jawkę, było by fajnie taki mini zlot jawkowy zrobić.
|
|
22-01-2013 23:45:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|