Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
|
Autor |
Wiadomość |
fanfso
Nie kupuj Skutera .
Liczba postów: 913
Imię: Robert .
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami?
Ja jak miałem 12 lat, gdy pomagałem tacie spytałem go jakie miał motory, po czym odpowiedział mi że ogara 200 i jawę 350. Mówi wejdź na allegro i kup ogara za 50zł. Wchodzę na allegro i ceny za ogara - straszne  Odpuściłem sobie, dołożyłem do Simson'a który nie chce chodzić w moich rękach  . Było to w roku 2009, 2 lata przejeździłem bezawaryjnie, gdy awaria go dopadła, postanowiłem go sprzedać, lecz nie było chętnych za 1100zł. Simson stał rok w garażu nieruszany, i rok później wziąłem się za remont silnika jak napisałem wyżej. Aż się wkurzyłem i pojechałem do lasu go zakatować. W Simsonie wyzuty akumulator ale maszyna odwdzięcza mi się teraz bezawaryjnością i pokazuje że jest nieśmiertelna  I teraz odziwo chodzi  Potem kupiłem sobie zapasówkę jakby mi się Simson spieprzył (2012r ) ogara 200, od użytkownika z forum ( PawelRometOgar200 ) za 550zł i flachę  . Z papierami oryginał, po wymianie 1/2 silnika, spalanie 4 litry na 100 przy ciągłej prędkości 70 km/h  Tego czeskiego silnika poprostu nie da się zakatować  Tylko muszę przepustnicę wymienić i maszyna będzie mniej palić  Uważam że to udany zakup
|
|
17-07-2012 15:04:40 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jak zaczęła się wasza przygoda z motocyklami? - fanfso - 17-07-2012 15:04:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|