Ogar 205 pełen oryginał z papierami
|
Autor |
Wiadomość |
pijak_pospoilty
Uczeń

Liczba postów: 283
Imię: Patryk
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Ogar 205 pełen oryginał z papierami
witam  a wieć tak zaczne od początku  a więc na tym moto zdawałem karte motorowerową i już wtedy mi się spodobał  wtedy chodził bez problemu na kopa wszystko sprawne aż do pewnego czasu kiedy mój kumpel powiedział ze ogar się zepsuł i ledwo pali ;/ i oznajmił mi ze jego dziadek chce go sprzedać  a wiec następnego dnia pojcechaliśmy moim speedfightem do niego jak się okazało zepsuta jest tylko nózka od kopki tzn spadło zab i kopka zawiesza się o dekiel na początku nie chciał zapalić a wiec mówie dawaj na popych i cięzko bo cięzko ale odpalił  przegazowałem troche i mówie jade się przejechać  ale moto coś zabardzo nie chodzi przerywa itd ale jestem pewny ze to zapłon :)bo iskra słaba i przerywa więc stawiam na kondesator lub swiece  Dziadek mojego kumpla jest jego 3 włascicielem  motor jest zachowany w pełnym oryginale  bardzo fajnie się prezentuje  drobne poprawki i cacuszko  a wiec tak cena jaką zaproponował to 150 zł jest to smieszna cena jak na takie moto  ubezpieczenie jest do lutego 13 tylko trzeba zrobić przegląd i mona smigać  a oto fotki  przepraszam za jakośc ale nie mielismy lepszego aparatu ;/
- 
- 
-
Ogara zamierzam kupić dopiero w wakacje gdyż teraz finanse nie pozwalają włascicel zgodził się poczekać gdyż i tak nic z nim nie będzie robił
oceniajcie
|
|
30-05-2012 18:20:04 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Ogar 205 pełen oryginał z papierami - pijak_pospoilty - 30-05-2012 18:20:04
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|