Sentymentalny ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
NoSeLatamTrochu
Druciarz

Liczba postów: 1,019
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Sentymentalny ogar 200
No właśnie sezon 2024 minął nawet nie wiem kiedy, trochę rometem się potłukłem, pojeździłem do pracy, na niedzielne przejażdżki, myślę że spokojnie z 500km strzeliłem
No ale nadszedł czas rozstania, niestety a może i stety pozbyłem się rometa za niebotyczne 4500 złotych. Teraz trochę mi szkoda, ale szczerze powiedziawszy, chciałbym mieć stary sprzęt którym wyskoczę w trasę gdzieś dalej niż 10 km w jedną stronę, średnia elastyczność, pozycja i komfort jazdy, sentyment jest, ale jak miałem go wyciągać tylko na niedzielne przejażdżki to już wolałem go pogonić, ze względu też że już nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać, no cóż, od dzieciaka marzy mi się etz 250 i jawa 350 więc taki obrałem cel, na razie ciężko z czasem więc nawet się nie rozglądam, ale może na przyszłą zimę...
A co do tych ww. problemów z cdi, moduł wcale nie był winny, winna była chińska cewka WN, a raczej dwie które padły, wystarczyło kupić cewkę za 20 zamiast za 10 złotych i romet śmigał aż do rozstania, bez ani jednej awarii.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2025 00:55:40 przez NoSeLatamTrochu.)
|
|
24-01-2025 00:54:32 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|