Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Potrzebuje pomocy w ustaleniu modelu
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_1961
Uczeń

Liczba postów: 176
Imię: Jurek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Potrzebuje pomocy w ustaleniu modelu
Zostawić jak jest czy malować?
Na ten temat napisano na tym Forum tyle, że pewnie nawet Administratorzy nie potrafią powiedzieć ile tego jest.
Moim zdaniem każdy może zrobić jak chce. Przecież to JEGO rower i JEMU ma się podobać. Natomiast pamiętam takie stwierdzenie (tyle, że nie pamiętam Kto z Forumowiczów to napisał) - "oryginał jest tylko raz".
Jeszcze w kwestii naklejek. Ta na rurze podsiodłowej jest z lat 70-tych i może być od nowości. Na rurze poziomej "Romet Special" to lata 80-te (to jeden z trzech modeli, którymi zastąpiono Jaguary), te trzy z paskami niebieskim, srebrnym i czerwonym też lata 80-te (z kompletu do Rometa Speciala, tylko nie tam i nie tak naklejone). Ta na główce ramy to też lata 80-te i były takie na różnych modelach.
Najciekawsza (i bardzo możliwe, że najcenniejsza) moim zdaniem jest ta, która jest pod nią. Jestem prawie pewien, że mam zdjęcie roweru z taką naklejką, ale mam tego za dużo, żeby tak na szybko to znaleźć...
Gdyby to był mój rower, to ostrożnie odkleiłbym tę z wierzchu i zobaczył co jest pod spodem...
|
|
07-08-2023 19:03:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Potrzebuje pomocy w ustaleniu modelu - jurek_1961 - 07-08-2023 19:03:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|