| 

| 
					Romet 50t1 tjuningi i inne szmery bajery
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| goltupoland   amore

Liczba postów: 116
 Imię: Cejot
 Pojazd: Romet 50-T-1

| 
			| Romet 50t1 tjuningi i inne szmery bajery 

Przewód od krućca będzie skrócony narazie, to tak, aby było połączenie. Odpalił po ustawieniu zapłonu od strzała, wkręca się bardzo szybko i wysoko się kręci. Nie jeździłem jeszcze, ale jutro jak znajdę zapinkę od łańcucha to sie przejadę. Światła działają, ale przygasają po przekroczeniu pewnych obrotów niewiem w sumie czego nigdy mi się takie coś nie przydarzyło. No i przerobić muszę śrubę od ustawiania wolnych obrotów, bo skończyła mi się regulacja i ma baaaaardzo niskie obroty, ale stabilnie na nich pracuje odziwo. Dźwięk ma ładny taki ,,rezonujący" czy jaki    
Spawak może i wleci, ale nie teraz, bo nie mam wiedzy jak to zrobić żeby to było dobrze a zlecanie komuś raczej nie wchodzi w grę.  
Nie zależy mi aż tak na osiągach, chcę żeby jechał te 65km/h ale przede wszystkim, żeby  
był bezawaryjny i to mam nadzieję się uda. 
Jak będę wiadzial jak zrobić spawany wydech, będę mieć narzędzia, które pomogą mi to robić dokładnie to tak, lecz narazie to nie wchodzi w grę.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2023 00:38:47 przez goltupoland.)
 |  |  
	| 07-07-2023 00:32:50 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| Romet 50t1 tjuningi i inne szmery bajery -  goltupoland - 07-07-2023 00:32:50 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|