Thalaryk starszy brat Błękitka
|
Autor |
Wiadomość |
Ryoko Yuki
Rozmawiający Ze Sprzętami

Liczba postów: 124
Imię: Ryoko
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Thalaryk starszy brat Błękitka
(11-06-2022 18:47:08)Motokamel napisał(a): Nie widziałem wcześniej tego wątku.
Świetnie obszyta ta lampa i kanapa. Gratuluje cierpliwości i zdolności.
Dziękujemy! Jakieś to zdolności może tam i mam, ale to Thalarykowi trzeba gratulować cierpliwości, bo mnie by chyba dawno trafiło, jakby ktoś przy mnie dłubał od 2,5 roku i jeszcze nie skończył
(11-06-2022 17:17:03)Spaceman164 napisał(a): Świetnie wygląda ta skóra na lampie i kierunkowskazy to już w ogóle. Kolega w zimie w swoim Ogarze 200 dorobił kierunki z simsona, wsadził akumulator i dorobił stacyjkę w prawej pokrywie jak w simsonie. Muszę go namówić żeby na forum pokazał w końcu hehe. Nie wiesz może czy jakieś zloty zabytków w Nowym Sączu będą w tym roku?
Niech pokaże! (swoją drogą też gdzieś w przepastnych odmętach Forum jest temaz z etapami pracy nad kierunkowskazami do mojego pierworodnego,. czyli Błękitka)
Zloty - był w seszłą niedzielę. Na płycie rynku. Chłopaki z Beskid Moto powystawiami piękne zabytki, a ja miałem zaszczyt uczestnicznyć w tym wydarzeniu jako fotograf (a chłopaki zostali w warsztacie TT^TT)
Swoją drogą Beskid Moto raz na czas na Parkingu na Wysokim organizują spotkania, więc jak coś to trzeba śledzić Twarzoksiążkę*
*Mam nadzieję, że Szanowne Grono Asministratorsko - Moderatorskie wybaczy mi tą krypto-reklamę
|
|
12-06-2022 00:04:19 |
|
1 osoba postawiła piwo Ryoko Yuki za ten post:1 osoba postawiła piwo Ryoko Yuki za ten post.
Spaceman164 (06-12-2022)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Thalaryk starszy brat Błękitka - Ryoko Yuki - 12-06-2022 00:04:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|