Ogar 200 by Stachu
|
Autor |
Wiadomość |
Stachu_
Nowy

Liczba postów: 53
Imię: Stachu
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogar 200 by Stachu
Cytat:Ale to akurat kolego było nieeleganckie z Twojej strony. To nie fejs - tu Ci znajomi nie polajkują śmiesznej riposty... Owszem, mamy poczucie humoru, ale przede wszystkim jesteśmy tu dla siebie i z celem pomagania sobie nawzajem.
Motorowerzystka taką pomoc zaoferowała też Tobie, bo uwierz mi - nikt tu nie czai się, żeby robić interesy i zbijać kokosy - wręcz przeciwnie - przeczytała Twój temat i zaoferowała Ci część i mało tego - na ile Ją znam - pewnie chciałaby za to śmieszne grosze... Szanuj!
Podobnie jak cała reszta - tak działa Forum - nie ma tu takich, którzy chcieliby źle dla Ciebie, stąd też m.in. troska o Twoje mleczaki 
Niemniej powodzenia z remontem 
Cholibka, źle zrozumiałem post Motorowerzystki. Bardzo przepraszam jeśli kogoś obraziłem. Myślałem, że Motorowerzystka również ma dwie pary pękniętych lagów i zastanawia się co z nimi zrobić więc dla żartu zasugerowałem wystawienie ich na sprzedajemy pl ponieważ czasem można tam znaleźć wystawione dosłowne śmieci a są tacy co i tak to kupią. (Pęknięte lagi w domyśle do wyrzucenia, tutaj też nie chce nikogo obrazić) Naprawdę nie mam takiego charakteru żeby pisać nie miłe riposty czy komentarze. Sprawianie przykrości jest kompletnie nie w moim stylu. Źle się zrozumieliśmy. Przepraszam za całe nieporozumienie...
|
|
28-03-2021 18:38:17 |
|
3 użytkowników postawiło piwo Stachu_ za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Stachu_ za ten post.
joozek (03-28-2021), Jorginsson (03-28-2021), Motorowerzystka (03-29-2021)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Ogar 200 by Stachu - Stachu_ - 28-03-2021 18:38:17
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|