Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto
|
Autor |
Wiadomość |
rafal.jagielski1
Nowy

Liczba postów: 47
Imię:
|
Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto
Jednak decyzja kupiłem felgi że stalmotu oraz szprychy od Bartnika tak jak na forum polecaliscie... Czekam na kuriera...
Zamówiłem także trochę stali aby odbudować mocowanie nóżki (tu będę miał prośbę o podanie prze jakąś miła osobę wymiarów od poszczególnych elementów)
45mm średnica grubość 3mm to na cześć zewnętrzna
Oraz 40x4 mm to bedzie cześć wzmacniająca oraz połączeniowa
Mam zamiar osadzic czesc łącząca do ramy oraz do dorobionego elementu oraz razem to jakoś zespawac... Póki co czekam na kuriera.
Kupiłem naklejki  ... Tak jak kol joozkek gdzieś polecał z (chyba Wrocławia moto naklejki czy jakoś tak)
Oraz dziś na placu boju jest szlifowanie i polerka Piast.... Sporo roboty z tym jest. Ale znalazłem patent automatyzujacy www. Czynnosc tj gumki polerskie do dremela super sprawa przysuwam do piasty gumką która to obraca piasta i lekko szlifuje poleruje bez jakichkolwiek uszkodzeń czy odkształcenia... Później mam zamiar papier 1000 i 2000 i jakaś pastę polerska.... Żeby efekt był bliski lustra choć to na tych kształtach ciężkie do osiągnięcia... A np. Nie chcę uszkodzić oryginalnego kształtu czy też napisów dlatego bez piaskowania się obeszło
Dobra kończę kosic i wracam szlifowac 

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
|
24-07-2019 18:12:43 |
|
1 osoba postawiła piwo rafal.jagielski1 za ten post:1 osoba postawiła piwo rafal.jagielski1 za ten post.
joozek (07-24-2019)
|
Wiadomości w tym wątku |
Komar 2350 dziennik odbudowy mojego pierwszego moto - rafal.jagielski1 - 24-07-2019 18:12:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|