Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
|
Autor |
Wiadomość |
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 742
Imię: Patryk
Pojazd: Inny
|
RE: Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
Ale o jakich karterach mowa? Te nie były z niskim numerem. Przecież w tym motorowerze nie było nawet silnika
Popełniłem bład i poniosę tego konsekwencje - głównie finansowe. Moim zdaniem, po prostu tryb zdawczy nie zazębił się z trybem pośredniczącym i ostro skrzywił jego koło zębate - a ja tego nie wychwyciłem. Innego wytłumaczenia na koło wygięte pod kątem 45 stopni nie widzę. No ale cuż, za głupotę się płaci...
Nie jestem alfą i omegą i tez popełniam błedy - jedne mniejsze, drugie większe, tym bardziej dlatego, że jest to dopiero drugi motorower którego podjąłem się renowacji i po prostu w niektórych kwestiach, mimo posiadanej wiedzy teoretycznej, brakuje doświadczenia.
019 składam po raz drugi w życiu, ale wiem, że mimo to jestem w stanie to zrobić nawet lepiej niż nie jeden "fachowiec", który złożył ich dużo więcej. Dlatego, po prostu przygotuje się ponownie do tematu i zrobię to sam - mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie po mojej myśli.
|
|
26-05-2019 21:10:03 |
|
1 osoba postawiła piwo Szatek za ten post:1 osoba postawiła piwo Szatek za ten post.
Wodnik (05-26-2019)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka - Szatek - 26-05-2019 21:10:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|