Sentymentalny ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
NoSeLatamTrochu
Druciarz

Liczba postów: 1,019
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Ogierek trupełek
Ten trup żyje, ostatnio ma ciekawsze życie trochę. Pomalowałem mu koła, opony i dętki nowe dałem, hamulec z tyłu zrobiłem ale tak 2/10 on chce działać  gripy i rollgaz od mrf dałem z moją customową linką  gaźnik chiński (do starego nie miałem wątpliwości) w miare dobrze działa, no i rura od odkurzacza jako rura filtra XD
Ale tak w końcu po 2 latach wziąłem się za klejenie CDI części zamówione teraz czekamy i drutujemy, a jak już ogar będzie uziemiony to od razu zaplote od nowa koła bo szprychy tak trochę nie domagają. Pod wieczór pewno zdjęcia wlecą.
A i ogólnie to ogar nie jeździł jak powienien a po złożeniu bez uszczelek chodził żyleta XD 250 km bez uszczelek pod cylindrem głowicą i króćcem, przy każdej jeździe miałem czarneg lewego buta od mieszanki ale cii. Sprzedałem też oryginalny tłumik ziomkowi z forum i dałem od 50 t-1 warkoce ale jak idzie XD
W planach jeszcze jakiś gaźnik nowej produkcji i tyle w sumie. No i widełki muszę wymienić bo moje nie chodzą
Ogólnie to dużo pierdół wleci/ wlatuje od mrf bo ładnie się wpasowywują  Planowany też gdzieś na przyszłość jest przód od loncina 125 alle to daleko daleko
|
|
07-05-2019 17:56:12 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|