Brak komara w systemach
|
Autor |
Wiadomość |
czankete
Unregistered
|
RE: Brak komara w systemach
(08-12-2018 21:20:15)sebaaaaa93 napisał(a): Witam, kupiłem parę tygodni temu komara 1977r spisałem z panem umowę dał mi bardzo stary dowód ale widoczny od niego ,rejestracje i ważne OC . Żeby go przerejestrowac potrzebuje przegląd ,ale żaden diagnosta niechce zrobić bo nigdzie go w systemach nie widać że w ogóle istnieje, tam gdzie była jego pierwsza rejestracja tez nie mają po nim śladu . Co dalej robić? Proszę o pomoc.
...wariant pierwszy:
- wykłócasz się na dotychczasowej stacji diagnostycznej by obsłużyli Cię jak powinni
...wariant drugi:
- zmieniasz stację diagnostyczną na normalną, gdzie bez łaski zrobią Ci badanie techniczne z uzupełnieniem wszelkich danych niezbędnych do uzupełnienia rubryczek wymaganych w obowiązujących blankietach dowodów rejestracyjnych jakie za chwilę zażąda od Ciebie "pani z okienka" w WK  ...
...wariant trzeci:
- idziesz do właściwego miejscowo WK i przerejestrowujesz komara - ze względu na brak aktualnego badania technicznego oraz wymaganych danych Twojego motoroweru niezbędnych do wypełnienia dowodu rejestracyjnego i wprowadzenia danych w CEPiK dostajesz skierowanie na badanie techniczne po wykonaniu którego wracasz do WK  ...
|
|
08-12-2018 21:45:48 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Brak komara w systemach - czankete - 08-12-2018 21:45:48
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|