marcin1479
Uczeń

Liczba postów: 251
Imię: Marcin
Pojazd: Inny
|
RE: WSK 125
Pogubiłem się już trochę  To w końcu jaki to jest model ? GIL tak na 100 % ? Nadal jeszcze nikt mi nie powiedział (nie pokazał a jeśli można to poproszę o fotki) jaki powinien być przy tym modelu dokładnie silnik skoro mój nie pasuje,dopiero wtedy będę mógł szukać i się pomyśli. Jeżeli jest tak jak pisze kolega "UŻYTKOWNIK USUNIĘTY" że jest to GIL to oczywiście w planach odbudowa kapitalna dla GIL"a.
O to nr jakie odczytałem z ramy (są bardzo widoczne,jedynie na tabliczce słabo widać)
S01 776058 na tabliczce z prawej strony 78 , niżej 1776058, niżej 03319 coś takiego widać
"UŻYTKOWNIK USUNIĘTY" czy przy rej na zabytek ten silnik przeszkadza ? Z tego co wiem to silink to część wymienna...
"Odrestaurator" tak oczywiście w planach na przyszłość piaskowanie i malowanie całości. Tylko tak jak pisałem na początku musiałby ktoś ją zobaczyć i ogarnać czego brakuje,czy coś jest przerobione mianowicie uchwyty, ograniczniki kierownicy itp , a potem przywrócić do stanu oryg i potem dopiero do piaskowania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-10-2018 16:38:24 przez marcin1479.)
|
|
24-10-2018 16:32:42 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|