Charper składa charta czyli po trupach do celu
|
Autor |
Wiadomość |
charper
detyfusan

Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Charper składa charta czyli po trupach do celu
no to pokaż co w tym charcie jest pomalowane sprayem obecnie  poza tym zauważyłem że przekładanie chińskich części do rometów to bardzo dochodowy interes  a po drugie z tym przewijaniem do dałem się naciąć na koszty. był taki miły Pan, który wszystko opisał, za darmo, bo potrzeba pomagać, a że miało to kilka katastrofalnych wad, to nie ważne  i teraz pytanie do was, czy chcecie żebym wam w ten sposób pomagał?
Czekam jeszcze jak się okaże, że sprzedawca chińskich statorów z waszego forum udowodni że para się z problemem, który ja u siebie rozwiązałem  Już coś pisał, że na wolnych obrotach zapłon występuje nie wtedy kiedy powinien  wychodzę ze śmiałą tezą że moment zapłonu na wysokich obrotach również znajduje się nie tam gdzie powinien i możliwe, że zmienia się zależnie od obrotów, co powoduje odcinkę na wysokich, cop zostało już w tamtym wątku opisane. pewnie ma ten problem co ja w czasach, kiedy durno naśladowałem inżynierów i wizjonerów z internetu  tak to jest kopiować te wspaniałe gotowce z chin.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2017 23:05:10 przez charper.)
|
|
26-11-2017 22:59:06 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Charper składa charta czyli po trupach do celu - charper - 26-11-2017 22:59:06
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|