W marzenia trzeba wierzyć, czyli Śnieżka Kacpra.
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!

Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
W marzenia trzeba wierzyć, czyli Śnieżka Kacpra.
Cześć, znów ja w tym dziale, dosłownie wczoraj odebrałem moim Unitrę Śnieżkę R-206. Na zdjęciach na OLX.pl wyglądała nie za ciekawie (dam zdjęcia jak wyglądała), ale gdy przyszła od razu ją umyłem, okazał się dosyć fajnym stanie. Udało mi się ją wyrwać za 7zł+koszt przesyłki. Odkąd mam beskida (nie wiem może dobre 2 tygodnie  ) Marzyłem o Śnieżce R-206, i udało mi się taką znaleźć. Grać, gra i do dosyć fajnie, na razie odbiera 'jednykę', ale gdy zawiozę beskida (prawdopodobnie padły kondensatory) do naprawy to od razu moją 'Śnieżynkę' (tak ją nazywam) oddam do przestrojenia i zrobienia włącznika. Tak to co przy niej już zrobiłem, a więc porządnie ją wymyłem zewnątrz, chciałem podłączyć masę ale pali bezpieczniki, nie wiem dlaczego. Dobra dosyć mojego gadania, trzymajta zdjęcia jak wyglądała u poprzedniego właściciela i jak teraz wygląda. Trzymajcie jeszcze link jak se Śnieżynka gra.
LINK DO FILMU: https://www.youtube.com/watch?v=nwq3af2iGXY
ZDJĘCIA ŚNIEŻYNKI:
PRZED:

PO:
|
|
27-09-2017 16:55:49 |
|
1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post:1 osoba postawiła piwo kacperszkudlarek za ten post.
marcin1479 (09-27-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
W marzenia trzeba wierzyć, czyli Śnieżka Kacpra. - kacperszkudlarek - 27-09-2017 16:55:49
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|