Cześć ze Śląska ;)
|
Autor |
Wiadomość |
Kanc1erz
Nowy

Liczba postów: 26
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Cześć ze Śląska ;)
Cześć, nazywam się Michał, mam 24 lata w tym momencie i ogólnie rzecz biorąc interesuję się motoryzacją (głownie O-O) i informatyką oraz elektroniką. Mieszkam niedaleko Gliwic.
Od kilku lat posiadam Kawasaki ER-5, na której jeżdżę dość aktywnie (choć w tym sezonie nie tak bardzo) oraz Saaba 900NG. Tydzień temu doszedł mi OGAR 205 kupiony za stówkę - którego dopieszczam, a w zasadzie w tej chwili z którym bezsilnie walczę, posiadam również przekazanego mi od kolegi Ogara 200 "w kartonach", w tym kompletny silnik Jawy (podobno sprawny).
Jako, że mój nabyty, Ogar 205 przestał 5 lat w szopie, to jego wygląd jest, delikatnie mówiąc, niezbyt okazały, ale mechanicznie BYŁO w miarę OK - postanowiliśmy od razu go "skopać" z kolegą, gdyż wachy było ponad pół baku - zaczął zagadywać od 5 kopnięcia; wymieniliśmy paliwo, odpalił niemalże od razu i od razu też przejechał bezproblemowo 10km.
Po wymianie świecy, kranika, wyczyszczeniu baku zaczęły się jaja - i dlatego też się tu zarejestrowałem - po pierwsze by przeszperać zawartość forum, a po drugie, jak nie znajdę - by poprosić Was o pomoc 
Sam chętnie także pomogę w zakresie informatyki, elektroniki itp 
Miłego!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2017 23:04:07 przez Kanc1erz.)
|
|
18-06-2017 22:59:31 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Cześć ze Śląska ;) - Kanc1erz - 18-06-2017 22:59:31
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|