Chartem dookoła Polski
|
Autor |
Wiadomość |
mateusz5625
.

Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Chartem dookoła Polski
(01-03-2017 09:29:50)Rafku napisał(a): Widzę, że będziesz przejeżdżał przez moją miejscowość, w zasadzie to nawet pod moim domem patrząc na dalszą drogę - na fb mam śledzić na bieżąco gdzie jesteś, czy gdzie tego szukać - może by dało rade zrobić z tobą pare km, akurat pojechałbym sobie na wieś i przejechał się z tobą jakieś 20km hehe
Tak zachęcam do śledzenia mnie na Facebooku, jakoś przed wyjazdem pozbieram do kupy wszystkich chętnych do spotkania i będę się odzywał w trasie
(01-03-2017 14:17:31)Motorowerzystka napisał(a): Ooo przez Węgorzewo też jedziesz 
Dokładnie tak
W przyszłym tygodniu się wezmę za tego mojego Charta w końcu, tak naprawdę nie ma dużo rzeczy do robienia ale koła trzeba wycentrować jakieś pierdoły porobić i będzie można oficjalnie zaczynać sezon
Przepraszam też za trochę mały odzew z mojej strony ale brak czasu ewidentnie daje się we znaki, pracy tyle ze nie wiadomo w co ręce włożyć i jeszcze 4 klasa technikum, matura, wszystko trzeba ogarnąć 
Pozdrawiam
zapraszam do śledzenia moich wypraw na facebooku http://www.facebook.com/chartbymateusz5625
„Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy,
I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy”
|
|
11-03-2017 01:08:56 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Chartem dookoła Polski - mateusz5625 - 11-03-2017 01:08:56
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|