[oddzielony] silnik wymiary śrub(?)
|
Autor |
Wiadomość |
charper
detyfusan

Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: silnik wymiary śrub(?)
Cytat:quake96:Co twój post wnosi do tematu? Pomyślałeś, że kolega może nie mieć śrub i chcieć kupić nowe? Warn.
no, jak tak dalej będzie to dzieci nic nie będą umieć a moderator będzie karał tych, którzy chcą kogoś czegoś nauczyć. nie pomyślałeś dziecko, że można zmierzyć suwmiarką z głębokościomierzem głębokość otworów gwintowanych w karterach i dobrać sobie śruby o 0,5 cm krótsze? nie ma w tej wiedzy żadnej tajemnicy. dzięki za warna, jeśli dzięki temu wzrosło twoje ego to git. do funkcji moderatora trzeba dorosnąć oraz mieć trochę wiedzy w temacie forum, na którym się jest moderatorem, a nie być (tak przypuszczam) kolegą admina.
jak tak dalej pojdzie to z przyjemnością opuszczę społeczność forum. proszę jedynie usunąć wszystkie moje wątki i posty. nie chce żeby ktoś z was korzystał z tego co pisałem.
Notatka od Quake96, 24-01-2017 01:27:01
Chyba powinieneś trochę odpocząć od komputera. Zacznijmy od tego, że nie potrafisz artykułować prostych wypowiedzi, tylko rzucasz bezsensownymi pytaniami, nie uzasadniając swojej wypowiedzi. Poza tym powyższy post tylko pokazuje, kto tu powinien dorosnąć.
PS: Nie nazywaj mnie dzieckiem A jeśli chcesz to możesz opuścić forum, przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ja po prostu pilnuję porządku. Skargi i zażalenia przyjmuje dział administracji. Pozdrawiam, wraz z kolejnym ostrzeżeniem.
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-01-2017 01:23:36 przez charper.)
|
|
24-01-2017 01:20:44 |
|
2 użytkowników postawiło piwo charper za ten post:2 użytkowników postawiło piwo charper za ten post.
nie_mientki (01-24-2017), Supryk (01-24-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: silnik wymiary śrub(?) - charper - 24-01-2017 01:20:44
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|