| 

Ocena wątku: 

9 głosów - 3.89 średnio12345 

| 
					Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Eryk94   Nowy

Liczba postów: 20
 Imię: Eryk
 Pojazd: Inny Romet

| 
			| RE: Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet 

(18-07-2016 01:37:34)wnusiu94 napisał(a):   (17-07-2016 22:18:00)Eryk94 napisał(a):  Kolejny Polo Lux - http://allegro.pl/stary-kultowy-polski-r...rs#thumb/7
 Chyba jednak będę musiał odpuścić sobie Polo Luxa, ceny są mocno zawyżone...
 Bla, bla, bla...

Za ten rower dałem swego czasu 80zł. Tak, 80zł i jeszcze stargowałem ze stówy. Można? Można. Tylko jest jeden mały problem - trzeba się ruszyć sprzed komputera, a nie siedzieć przez monitorem, czekać nie wiadomo na co i jęczeć że ceny są zawyżone.

Uwielbiam te gadanie "trzeba się ruszyć sprzed komputera" (w przypadku osób, których się kompletnie nie zna to już w ogóle mistrzostwo). Trafiła Ci się szansa jedna na milion i ją wykorzystałeś, gratuluję. Te rowery to rzadkość, w zasadzie zarówno kiedyś jak i dziś. Poza tym ludzie, nawet ci niezbyt zainteresowani tematem, zauważyli wartość tego modelu. Nikt mi nie wmówi, że wyłączenie komputera i szukanie go po okolicznych złomowiskach zaowocuje kupnem Polo Luxa. Pewnie, można go tam znaleźć w dobrej cenie, ale trzeba mieć przede wszystkim szczęście. Takie czasy, że łatwiej znaleźć Pikachu niż Polo Luxa.
			 |  |  
	| 18-07-2016 15:22:45 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 3 użytkowników postawiło piwo Eryk94 za ten post:3 użytkowników postawiło piwo Eryk94 za ten post. Buka (07-19-2016), f126 (07-19-2016), xsaman (07-18-2016)
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet -  Eryk94 - 18-07-2016 15:22:45 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     2 gości

| 

|