Ocena wątku:
- 3 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe
|
Autor |
Wiadomość |
Richard
Ride or die

Liczba postów: 773
Imię: Wojtas
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe
dziś zdobyłem tylną lapme bateryjną w kolorze szarym
krótka historia o tym jak to było  :
Pojechałem do kauflandu żeby zobaczyć jakie części rowerowe moge tam kupić i za ile, nic wielkiego, po wyjściu z kauflandu zauważyłem Rometa Trapera 2 z 1977 w kolorze wyblakłej meksykańskiej czerwieni i rzuciły mi sie w oczy dwie rzeczy nieciekawy spaw przy rurze suportowej i lampa bateryjna, czekałem na właściciela około pół godziny, jak przyszedł zapytałem go czy nie chce sprzedać lampy, powiedział że tak i że mam zaproponować cenę, zaproponowałem 10 zł i lampa była moja, wystarczyło ją tylko odkręcić, na szczęście miałem przy sb klucz rowerowy który ma klucz 10mm, dałem właścicielowi pieniądze, po chwili powiedział, że prawdopodobnie ma jeszcze pudło części do starych rowerów, dogadałem się z nim żeby do mnie napisał sms jak znajdzie je (bo nie był pewny czy je ma na 100%) i podałem mu mój nr telefonu 
zdjęcie roweru:

i lapmy:

zdobyłem dziś także piastę Sturmey Archer(już trzecią) i odblask(z aktualnych czasów ale do roweru) o tym w temacie o Gilu: Romet Universal Gil "Lowrider" by Richard
Pojazdy:
Romet Wigry-lux 1982
Romet Universal Wigry-lux 1982
Romet Universal Wigry 2 1977
Romet Wigry 2 1978
by Richard
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016 21:51:08 przez Richard.)
|
|
25-02-2016 21:47:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Richard - 25-02-2016 21:47:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|