Śpieszcie się wystawiać na OLX
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Śpieszcie się wystawiać na OLX
(01-02-2016 17:20:34)Bartosz. napisał(a): Na olx nie mam już słów.
Wystawiałem wsk do sprzedania z starą tablicą sex i mi skasowali przez to ogłoszenie że niby prostytucja itd musiałem zamazać ją.
Mam komplet poduszek do suzuki raz wystawiłem ok,zmiejszyłem cene to mi skasowali ze za dużo przedmiotów w jednym ogłoszeniu i zablokowali konto.
Miałem wystawione ogłoszenie 'czesci wsk,simson mz itd' od czasów tablicy a jakies 2 miesiace temu również skasowali.
I często ogłoszenia musiałem wystawiać 2,3 razy z nadzieją że trafi się ktoś normalny z obsługi bo prawie zawsze tak było że wystawiałem i cos nie pasowało,drugi raz wystawiam tak samo wszystko i zatwierdzone.
Jak tablice przejęło olx to było że dalej będzie darmowe i nic się nie zmienia prócz nazwy,jak widać słowa dotrzymać trudno.
U mnie to samo, kiedyś miałem ogłoszenia, "Romet Chart wszystkie części - silnik, dokumenty, bak, błotniki, kierunkowskazy"
I było cacy, ludzie dzwonili jak coś potrzebowali i nie było problemu.
Teraz każda rzecz musi mieć osobne ogłoszenie, a można mieć ich tylko 5, nawet nie mogłem mieć ogłoszenia z korkami kremowymi i czarnymi na raz bo to też wystawianie większej ilości rzeczy w jednym ogłoszeniu.
|
|
01-02-2016 23:07:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Śpieszcie się wystawiać na OLX - Kanilox - 01-02-2016 23:07:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|