ananasowa kaczka
|
Autor |
Wiadomość |
ananas
Technik

Liczba postów: 1,076
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
RE: ananasowa kaczka
Dobra, mniejsza z CDI, jakoś to ogarniemy żeby było dobrze  Wczoraj kupiłem parę gratów których u mnie nie było. Osłony silnika brakuje w połowie jak nie więcej jawek, nie wiem czemu to tak znika, no ale cięższy temat niż reszta części. Okapnika u mnie po prostu brakowało, a moja boczna listwa ozdobna była tak zgnita, że zrobiła się tam dziura w miejscu śruby. Jeszcze nie widziałem tak skorodowanego alu, jutro wstawię zdjęcie.
tu te klamory:
Dzisiaj dokończyłem w końcu polerkę, trochę to wszystko zajęło czasu (wszystko ręcznie). Na szczęście zostało jeszcze tylko drugie tyle  Szczerze to efekt szału nie robi, myślałem, że będzie lepiej, no ale finalnie i tak było warto. Z resztą wiadomo, polerkę trzeba raz na tydzień czy 2 przelecieć pastą żeby utrzymać efekt. Z każdym przeleceniem powinno się robić coraz lepiej, zauważyłem to na amorkach z motorynki. Na początku fajnie się świeciły ale lustra nie było, teraz są dosłownie jak chrom. No dobra, no ale na razie tak się prezentuje to co spłodziłem moimi rękami
|
|
09-01-2016 01:35:42 |
|
1 osoba postawiła piwo ananas za ten post:1 osoba postawiła piwo ananas za ten post.
Latos (01-09-2016)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: ananasowa kaczka - ananas - 09-01-2016 01:35:42
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|