Tu jest temat w którym prosimy o lajki
|
Autor |
Wiadomość |
KeiSangi
unfunny boy

Liczba postów: 1,451
Imię: Ignaś
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Motocykle to nie pasja, to część życia
(01-12-2015 18:45:28)Latos napisał(a): Naklejaja na aeroxy bo nie moga miec wiekszych moto, mieliby wieksze to by na nie naklejali. Ale tu juz nawet nie o to chodzi, po prostu czlowiek chce cos robic ciekawego, a wszyscy tylko wyzywaja, narzekaja podczas gdy oni sami k**wa siedza z dupami przed komputerem i nie robia NIC. Typowe cebulaki, buraki, janusze
no właśnie boli mnie dupa że nie mam aeroxa tylko jeżdżę hulajnogą i tak naprawdę mam na imię Janusz i zazdroszczę tym wszystkim fajnym lwgowcom co mają kible bo to jest fajne i im rodzice pozwalają a ja to bym se chciał kupić motorynke żeby szpanować przed kolegami z przedszkola i bym tak ją sobie podrasował żeby była szybsza od tych wszystkich skuterów i nakleiłbym na nie te fajne naklejki "trzeba szybko jeździć", bo jak widzę taką fajną hondę civic co szoruje podwoziem bo jest tak obniżona i bass dudni z taką morową naklejką na parkingu to widzę jaki jej kierowca jest wspaniały i dojrzały, a ja jak widzę takie fajne strony na fb i widzę takie fajne obrazki co ich wcześniej nie widziałem bo nie czytam ścigacza, to czuje się jak członek tej wielkiej rodziny motocyklistów i jak jadę swoją hulajnogą to zawsze podnoszę lewą rękę jak jedzie jakiś motocykl, lwg lwg wielkie bractwo wielka rodzina, pasja, malina, lwg
Notatka od nie_mientki, 02-12-2015 00:55:34
Ignaś, błagam. INTERPUNKCJA!!!
|
Jeżdżę po to by jeździć,
Żyję aby nie żyć
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2015 22:35:05 przez KeiSangi.)
|
|
01-12-2015 22:31:13 |
|
1 osoba postawiła piwo KeiSangi za ten post:1 osoba postawiła piwo KeiSangi za ten post.
Dawido_99 (12-02-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Motocykle to nie pasja, to część życia - KeiSangi - 01-12-2015 22:31:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|