Co masz na biurku?
|
Autor |
Wiadomość |
Taśma
Pro

Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
RE: Co masz na biurku?
Na biurku: miliard drobnych które codziennie po szkole rzucam na biurko, 6 kompletów narzędzi do rozbierania/rozklejania telefonów, kilka rolek taśm, od zielonej ultra mocnej Reca po zwykłą izolacyjną, 2 rozebrane ajfony, jeden adwens, kilkadziesiąt długopisów od kumpli bo ja nigdy nie mam  wzmacniacz od głośników, monitor, kilka dowodów rejestracyjnych, książki i fabrycznie nowy obrotomierz od czegoś, nie wiem czego.
W szufladzie po lewej: pudełka od gier za czasów jak nie miałem Stima, kilka kompletów narzędzi do telefonów, kilka scyzoryków, umowy KS, i znowu tryliard drobnych.
Prawa szuflada... cięzko określić co tam jest. Bo chyba wszystko... od ładowarek od pierwszych Ipodów, przez kleje uv, taśmy, pieniądze turecki/serbskie itd. klocki lego, pilot od tv, miary, gumy do żucia, licencja kartingowa, faktury od telefonów, rachunki za wszystko, znowu milion drobnych i jakieś śmieci xD
Lewa szafka komputer i dodatkowy wiatraczek bo latem nie ogarniał
Prawa szafka: Lampa UV, resztki strzykawek od klei UV i śmieci czyli jakieś folie od ekranów czy stare szybki od telefonów w tym jakieś 15 sztuk od Galaxy S3
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
|
|
14-11-2015 02:07:57 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Co masz na biurku? - Taśma - 14-11-2015 02:07:57
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|