| 

| 
					Mój Solex Flash 6000
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Pinio   Złomowy łowca pierwszej kategorii

Liczba postów: 593
 Imię: Bartek
 Pojazd: Romet Kadet

| 
			| RE: Mój Solex Flash 6000 

Więc... Solex został cały wyczyszczony, niestety są takie miejsca do których nie da się dotrzeć bez rozbierania go na części, ale co zrobić.  
W niedzielę odbyłem nim przejażdżkę około 40 kilometrów, i przyznam że jeździ się bajecznie   . Sprawował się dobrze, nic nie przerywa, zapala  od razu.Prędkość osiąga to niewiele mniejszą niż komarek, przy czym nie trzeba pamiętać o zmianie oleju, ubezpieczeniu, przeglądzie, nie ma przelewania gaźnika, przymykania powietrza, akumulatora, ani w zasadzie innych rzeczy o których trzeba pamiętać. Wyciągamy z garażu i od razu jedziemy, słowem pojazd bezobsługowy. Miny przechodniów : bezcenne    A zwłaszcza mijanych policjantów. W sumie to mam szczęście że mnie nie zatrzymali, bo Solex wygląda jak motorower, ja bez kasku, świateł i rejestracji. 
Zdjęcia

Acha, i jeszcze jedna refleksja mi się nasunęła. Chromowana lampka przednia to zły pomysł, zwłaszcza na słoneczne dni.   

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2015 21:44:25 przez Pinio.)
 |  |  
	| 20-10-2015 21:43:09 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif) 1 osoba postawiła piwo Pinio za ten post:1 osoba postawiła piwo Pinio za ten post. Motorowerzystka (10-20-2015)
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Mój Solex Flash 6000 -  Pinio - 20-10-2015 21:43:09 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|