Cześć wszystkim

Po pewnym czasie nudy z mojej strony na forum postanowiłem że coś dodam. ..
Zmusza mnie do tego ostatni ciekawy nabytek w postaci Wigry 3 79r które upolowałem w pełni kompletne na Olx.pl za sumę 10zł !! Rower jest w stanie świetnym co jest dla mnie dziwne gdyż w teori wystarczało go wymyć i napompować by sprzedać go troszkę drożej lub by zacząć dalej śmigać jak za dawnych lat...
Akcja zakupu była dość spontaniczna gdyż od roku postanowiłem sobie cel by kupić składaka w postaci karata sokoła/flaminga lub wigry w oryginalnym lakierze w świetnym stanie. Aby było ciekawiej za kwotę która nie przekroczy 50zł

W końcu skupiłem się bardziej na Wigry (gdyż łatwiej je zdobyć) ale w ciekawszym kolorze niż czerwień czy niebieski - chciałem żółte (byłem oglądać żółtą 4 z Bytomia którą pewne osoby mogą kojarzyć) lub kremowe ewentualnie groszkowe.
Pewnego dnia przeglądając z głupoty OLX w toalecie

znalazłem Wigry w brązowym metaliku za dychę (pomyślałem a pewnie gościu zjadł zero) zadzwoniłem i dowiedziałem się że 10zł to poprawnie wpisana kwota - po chwili rozmowy facet skasował ogłoszenie które z każdą minutą nabierało wyświetleń. Przyjechałem i bez wahania kupiłem to -

Koła do porządnego mycia - polerwania oraz delikatnego centrowania

Po wstępnym myciu oraz delikatnym polerowaniu na drugi dzień rower prezentował się tak -

Musiałem się uwinąć z detalingiem oraz serwisem gdyż kolejnego dnia wyjeżdżałem do Lichenia

gdzie brałem Wigry 3 oraz Wigry 1 73r -

Chill-
Po powrocie do domu zamówiłem Stomile oraz stopkę której brakuje oraz wypolerowałem obręcze, szprychy oraz piasty -

Jak dotąd to wszystko co mogę przekazać. Z rzeczy nie wymienionych planuje zakup nowych naklejek oraz ramienia bezpieczeństwa
Pozdrawiam i zapraszam do oceniania i komentowania jeżeli wytrwaliście do końca w tej nudnej jak flaki z olejem relacji