Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
przeróbka kadeta na ogara
|
Autor |
Wiadomość |
bykuu
Technik

Liczba postów: 630
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: przeróbka kadeta na ogara
no stary, sory że piszę po poście w którym napisałeś że koniec tematu, ale ja powiem tak:
po pierwsze to demontaż baku, potem spawasz kształtownik zamknięty od górnej części ramy do miejsca gdzie jest siedzenie, tyle że tą rurę od siedzenia co wchodzi rurka z siedzeniem musiałbyś przyciąć żeby równo z bagażnikiem była, potem jak to już przyspawasz, to przykręcasz siedzenie od ogara, jakoś je mocujesz do bagażnika, uchwyty spawasz do niego czy coś, no i potem bak też od ogara montujesz, uchwyty też jakoś spawasz żeby pasowało (tylko uchwytów przy baku nie przerabiaj bo jak Ci ten bak wyje*ie..) no i jak już masz kształtownik, siedzenie i bagażnik przymocowane to możesz przymocować ogar'owski schowek jak się zmieści i masz motór przypominający ogara.
spróbowałem Ci to mniej więcej pokazać na zdjęciu, edytując je ale nie wiem czy się połapiesz. myślę że powinieneś załapać o co chodzi.
tu masz link do zdj.: http://imageshack.us/photo/my-images/545...00800.jpg/
mam do sprzedania dużo części do ROMET'a i SIMSON'a oraz wiele innych różnych rzeczy, wejdź na mój profil i sprawdź. : p
|
|
23-01-2012 23:42:32 |
|
1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post:1 osoba postawiła piwo bykuu za ten post.
mambara (01-24-2012)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: przeróbka kadeta na ogara - bykuu - 23-01-2012 23:42:32
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|