Zastrzeżenia względem pracy moderatorów
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_j
Technik

Liczba postów: 830
Imię: J
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Zastrzeżenia względem pracy moderatorów
(26-02-2015 01:59:00)Matinek napisał(a): nie_mientki Ty się nadajesz do prowadzenia kabaretu jakiegoś weź może zapisz się do nich. Weź spoważniej trochę. Co do kawu to hmm no dziwne, że tyle osób na ciebie narzeka. Widocznie coś musi w tym być. Według mnie to punkty powinny być za jakieś obrażania, wyzywania wywoływanie kłótni, a nie za błędy ortograficzne, stylistykę czy za jakieś glupawe komentarze które nikogo nie obrażają.
Tak, a potem ludzie głupieją, zaczynają pisać z pogwałceniem ortografii, bo zamiast czytać książki, czytają forum z błędami wszelkimi wszelakimi.
Jeszcze może powiesz, że ci którzy mają jakieś dysortografie, czy jak to lenistwo się nazywa, powinni przedłożyć skan dokumentu potwierdzającego dla administratora, żeby być zwolnionym z 'nagród'?
Gratuluję pomysłowości, weź udział w konkursie innowacji, kreatywności, itp. ...
To jeszcze jedna oznaka lenistwa, bo nieważne jakiej przeglądarki używasz, teraz to już chyba wszystkie wyłapują błędy ortograficzne. Czy ostrzeżenie powinno być podwójne, za niepoprawne pisanie i za lenistwo.
To pisałem ja, ten który pisał bohater przez ch... Da się? Da się.
|
|
26-02-2015 12:30:15 |
|
2 użytkowników postawiło piwo jurek_j za ten post:2 użytkowników postawiło piwo jurek_j za ten post.
Damian4570 (02-27-2015), pawel_2540 (02-26-2015)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zastrzeżenia względem pracy moderatorów - jurek_j - 26-02-2015 12:30:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|