Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Moje rowery
|
Autor |
Wiadomość |
zbieracz
Nowy
Liczba postów: 108
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
RE: Moje rowery
Jako, że od jakiegoś czasu nawarstwiło mi się dużo dodatkowej pracy, to nic nie robiłem przy Juniorze. Stoi sobie w domu i spokojnie czeka.
Jednak przeglądanie portali aukcyjnych, to choroba..., więc nie mogłem się powstrzymać i dokupiłem mu 2 młodszych braci. Wszystkie wymagają poświęcenia czasu i pracy, ale to zostawię sobie na jesień i zimę. Będzie co robić
Pierwszy z nich, to Wigry3 z 1977r. Rower, nieużywany, stał kilka lat w piwnicy. Bez ciśnienia w kołach, sparciały mu opony, pojawiło się troszkę rdzy. Jednak jest kompletny poza kilkoma elementami, jak np. odpowiednia lampka tylna.
Oto on:
Teraz z serii: "Kanada nie pachnąca żywicą... czyli Supercycle Wigry 3. Wyprodukowany w 1980r. rower został w kraju. Musiał być odrzutem z eksportu. Jednak strasznie wpadł mi w oko, w setupie, w jakim jest. Oryginalny, nie oryginalny..mnie się podoba. Mimo tego, że po wyjęciu z paczki nie przykręciłem mu nawet lampek, to nie mogłem się oprzeć i musiałem się przejechać Też postawiłem go w domu, bo...tu szybciej się za niego zabiorę.
Romet Wigry-Junior '76
Romet Wigry3: '77, '84, '87
Supercycle /Wigry3 '80
Romet Flaming: '72, '77
Romet Karat '72
Romet Sokół '73
Romet Czajka '73
Romet Jubilat2 '89
FSM Karlik21 '91
|
|
25-08-2014 23:35:07 |