| 

Ocena wątku: 

9 głosów - 3.89 średnio12345 

| 
					Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| wnusiu94   Moderator Działu Rowerowego

Liczba postów: 3,184
 Imię: Adam
 Pojazd: Romet 50-T-1

| 
			| RE: Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet 

(16-07-2014 12:41:17)zośka napisał(a):  Jeśli chodzi o biegi w piaście, to czy jest możliwość zamontować je też w pozostałych modelach? Wiem, że mój Marcin miał miesiąc temu wypatrzony jakiś rower w okolicach Poznania i chciał sam to założyć. Skończyło się tak, że za długo się zastanawiał i nie kupił upatrzonego roweru. Wiem też, że takie biegi to dodatkowy koszt (chyba koło 100). Chociaż, rzeczywiście najlepiej kupić już gotowe. 
Założyć oczywiście można, ale tak jak piszesz - lepiej kupić oryginalne, gotowe rozwiązanie.
  (16-07-2014 12:41:17)zośka napisał(a):  A czy ze zdjęć jesteście w stanie określić mniej więcej chociaż, stan techniczny? Czy będzie trzeba jeszcze coś z nim robić (opony, dętki...), czy można od razu jeździć? Czy w ogóle nie ma co się nad tym zastanawiać i najlepiej założyć, że i tak będzie trzeba zrobić? 
Tego nie da się określić ze zdjęć. Zawsze lepiej założyć, że jest to do zrobienia, a potem ewentualnie się mile zaskoczyć że jednak wszystko jest w porządku.
			 Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!

|  |  
	| 16-07-2014 12:43:45 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Wiadomości w tym wątku |  
| RE: Wypatrzone na Allegro, Olx itp. - ZZR, Romet -  wnusiu94 - 16-07-2014 12:43:45 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|