Ocena wątku:
- 1 głosów - 4 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Moje rometki <3 By PawełBike
|
Autor |
Wiadomość |
PawełBike
Uczeń mistrzów prowizorki

Liczba postów: 479
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Moje rometki <3 By PawełBike
To tak od poczatku, Ogółem maluje sprejem rowery, od czasu gdy syn lakiernika ukradł mi BMX z garażu.. Lecz bardzo dobrze się trzyma nawet bez bezbarwnego czy podkładu (mam sam kolor na 1 rowerze i je git) a sawa i orkan były malowane podkład-kolor-bezbarwny. Sawa raczej nie miała tych świateł w oryginale (Chociaż pewien nie jestem) Lecz dowiedziałem się że były one do kupienia w sklepach rowerowych, przednia jest na 2 duże bateria tylna na 1. Chiałem je zrobić na dynamo lecz sawa niema przejścia na linki więc zrobie na małe paluszki. Co do reksia, Tak jest ze złomu  Tego samego co Sawa i Najnowszy "nieznajomy" Reszte mam z innego złomu lub od sąsiadów. A co do silnikowców, prawde mówiąc Ogar powoli zbiera siły po tym jak 2 lata temu padł iskrownik i skrzynia, a t1 ma problemy z obrotami, jeżeli zrobię t1 by dało się nim rozwinąc więcej jak 10 km/h wstawie oba
PS: nie chcę zakładać nowego tematu, wie ktoś jaki to może być model rometa z ostatnich zdjęć? Tego pociętego? Myślę że to pasat
Dziesiątki rowerów romet, niezliczone ilości innych, 4 motorowery, 1 motocykl, a zapał nadal nie ustaje...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2014 23:11:38 przez PawełBike.)
|
|
31-05-2014 23:06:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Moje rometki <3 By PawełBike - PawełBike - 31-05-2014 23:06:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|