Motorower do 2500zł.
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Motorower do 2500zł.
Teraz chodzę do szkoły jazdy to jeżdżę bartonem volcano - ta sama rama co w ws 50, tylko bez kołyski. Te wibracje były odczuwalne dopiero przy około 70 kilometrach na godzinę, gdy to jechałem z górki, z wiatrem i na całej piźfdmfoyie (cały barton orginał). Tak jak się jedzie to jest ok : ) I trzeba też patrzeć na to, że importerzy gównien sprzedawać nie będą, bo to automatycznie się odwróci przeciwko nim. Silniki też muszą swoje wytrzymać, bo kto kupi motorower/motocykl, który jest powszechnie znany jako ten awaryjny? Kiedyś było inaczej, teraz też jakość tych chimków się poprawia. Dzisiaj trzeba utrzymywać balans pomiędzy awaryjnością a bezawaryjnością
I chińczyki są zazwyczaj dobrze złożone, a skąd wiadomo, że ktoś kiedyś sobie na takim simsonie gumy nie palił, na kole nie jeździł, bez oleju nie jeździł... To już są koszta ogromne. Wał, skrzynia biegów, czasami kartery. Kupi niby dobrego simsona za 1500 złotych i jeszcze tysiąc musi dołożyć, bo się okazuje, że jest do dupy cały silnik.
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2014 22:12:14 przez Latos.)
|
|
08-04-2014 22:07:12 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Motorower do 2500zł. - Latos - 08-04-2014 22:07:12
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|