Odnowa Tłumika
|
Autor |
Wiadomość |
skalpel155
SzpachelMen

Liczba postów: 300
Imię: Mateusz
Pojazd: Inny
|
RE: Odnowa Tłumika
(20-02-2014 21:04:33)joozek napisał(a): Sam poradnik uważam za słuszny, choćby dlatego, że sami możemy przedłużyć życie oryginalnej części. Że Tobie się w ogóle chciało 
Chciało nie chciało, Bro daje powera do twórczości  Głównym celem było to, że kupiłem moto ze spawakiem i po założeniu oryginału który również dostałem poczułem jak aż "rwie" do przodu, no i chciałem zaryzykować  a wygląd jak dla mnie też ma troche znaczenie więc z poobijanym jeździć mi nie leży
(20-02-2014 20:31:57)BartuS napisał(a): Poradnik fajny, ale ten tłumik mogłeś chociaż wytrzeć 
Mogłem, aczkolwiek zdjęcie robiłem dziś, na szybko, świeżo po powrocie z jazdy i chwile przed dyską którą miałem prowadzić w Podstawówce dla znajomej i zbytnio nie było czasu, a cały tekst pisałem na tej właśnie "potupai"
(20-02-2014 20:41:01)lada97 napisał(a): Dodaj fotki jak zrobisz więcej kilometrów, ciekawe ile takie rozwiązanie wytrzyma.
Hmm.. Jak zrobie załóżmy z 300km dodam takie poglądowe, jeśli na tym etapie nic się nie spindoli (nawet sticker którym się ratowałem, bo wdarła się skaza na złączke :/ ) to już raczej wytrzyma
Dzięki za Opinie
Próbowałeś wysłać do mnie wiadomość? Pisz teraz. miałem pełną skrzynkę
|
|
20-02-2014 21:56:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Odnowa Tłumika - skalpel155 - 20-02-2014 21:56:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|