Macie jakieś pomysły jak szybko zdobyć kasę?
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Macie jakieś pomysły jak szybko zdobyć kasę?
(12-02-2014 21:38:38)kanilox napisał(a): Pozytywniej Sprostuje Bosza, Za Flaki Z Komputera Masz ok. 14zł Za Kg, A Za Kilo Procków Masz Ok, 200zł (wg Obecnych Wachajàcych Się Kursów) 
Możesz Też Opalać kable Miedziane z Izolacji.
Żeby Nie Było, Ja Tak Nie Robię rzecz Jasna Bo To Nie Legalne... 
To widzę procki poszły nieźle w górę!  Pewnie złoto nabiera wartości.  Co prawda, ja niedawno (z pół roku temu) sprzedałem procesor z 2 procesorowej płyty, który taktowanie jeden miał 400mhz. Pierwsze sprzedawałem za 10zł. Po dniu od wystawienia było z 15 kupców którzy od reki chcieli wpłacać kasę. Tak więc poczytałem o tym procku, i dowiedziałem się że w nim jest 1g złota (a myślałem że cenią wartość zabytku). Pierwsza myśl, to że z kumpla ojcem pogadam i zrobimy kwas królewski. Ale później stwierdziłem że za dużo z tym zabawy, i zamiast kombinować to sprzedałem go za 60zł (również prawie od ręki).
I mówisz że płyty główne teraz po 14zł/kilo?? Chyba zacznę po szrotach kupować. Bo można po 5zł kupić nie kiedy.  Albo i za darmo po promocji znikająco plecakowej dostać.
A tak w skrócie, na czym polega to "Kopanie" kartą graficzną??  Bo jakoś nie mogę tego zrozumieć. Czytając, jedynie rozumiem to tak, że moja karta graficzna zostanie podczas uruchomienia programu obciążona i będzie coś sobie tam obliczać, a mi będą lecieć hajsy?!
A i ten testowy co jest na tej stronie nie działa... :/
China is POWER!!!
|
|
16-02-2014 17:42:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Macie jakieś pomysły jak szybko zdobyć kasę? - Boszu - 16-02-2014 17:42:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|