Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR)
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR)
(08-02-2014 09:55:10)Amanssy napisał(a): Bardzo dobra niskobudżetowa czeska gra to MotorM4x.Bardzo fajne wyścigi,tryb wolnej jazdy,reduktory,blokady mostów inne bajery.To gra taka typowo terenowa ale nie widać aby robiło ją 6-7 osób,ponieważ trzyma równy wysoki poziom.Polecam
Grałem w to... Kiedyś widząc jak gra kumpel byłem tą grą najarany, po instalacji i pograniu zrezygnowałem. Fizyka w tej grze leży.  Bo tak to też fajna by była.
(08-02-2014 12:04:26)mateusz5625 napisał(a): Richard Burns Rally. Od kilku lat gram głównie w nią, a od 3 miesięcy tylko w nią bo mam fajną kierownicę.
Realistyka i trudność tej gry a właściwie symulatora jest niesamowita. Dodatkowo rzeczy których się w niej nauczysz możesz wykorzystywać na co dzień w samochodzie.
Także podsumowywując jest to najlepsza gra rajdowa na świecie, większość kierowców rajdowych w nią gra.
PS: tylko najpierw trzeba wszystko sobie dobrze ustawić (czułość kierownicy itd.) bo inaczej to nie ma sensu. I to nie jest gra na klawiaturę.
Realistyka symulatora... Co raz bardziej mi się to podoba... Kumpel już mi tą gierkę ściągną, i czekam tylko na niego aż w domu będzie żeby ją sobie zgrać. 
Na razie, sprawdzę na klawiaturze, po próbuję na padzie... Jak nie dam rady to albo pożyczę od kumpla taką badziewkną kierownicę (180' obrotu) i może coś po gram. A jak nie to będę szukał znajomego, który będzie miał G27...  I wybiorę się z tą gierką do niego. Lub poczeka, aż kiedyś sobie G27 kupię...
China is POWER!!!
|
|
08-02-2014 19:05:15 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR) - Boszu - 08-02-2014 19:05:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|