Telefon wytrzymały na wszystko
|
Autor |
Wiadomość |
Lagoon
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 575
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Telefon wytrzymały na wszystko
Pozwolę sobie wypowiedzieć się, bo i dla mnie wytrzymały telefon to podstawa. Zawsze miałem Nokie, wszystkie sprawowały się poprawnie, ale niedawno przyszedł czas na zmianę, bo trzeba podążać chociaż w pewnym stopniu za duchem techniki. Z mojej strony wybór padł na nokię E71. Telefon ogólnie stary, starszy od mojego poprzedniego, ale jednak lepszy. Jest to telefon linii biznesowej, jednak ja go wykorzystuję tylko w celach prywatnych. Zależało mi na stabilności systemu, możliwości przeglądania stron www, jakieś tam podreczne pierdółki typu Adobe, zip, dobre aparat i odtwarzacz muzyki. Nie zawiodłem się, telefon spełnił wszystkie moje oczekiwania. Bateria trzyma 3-4 dni przy dość intensywnym użytkowaniu. Jedynym minusem jest dla mnie wejście na słuchawki jack 2,5 mm zamiast popularnego 3,5 mm, ale przejściówka załatwia sprawę. Aparat 3,2 Mpix jest o wiele lepszy niż w poprzednim telefonie z aparatem 5 MPix. Brakuje mi jeszcze możliwości właczenia flesza jako latarki i przycisków muzycznych , ale ciężko o to w tego typu telefonie. Ogólnie polecam  Oczywiście są też nowe modele E72 i E6, ale są bardziej "plastikowe", technicznie z pewnością lepsze, ale mi wystarcza E71.
Już nie chcę żadnych pilarek
Witam!
Zrobię dobrze cylindrom. Zainteresowany?Pisz PW!
https://www.facebook.com/porting.studio/
|
|
22-01-2014 01:22:33 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Telefon wytrzymały na wszystko - Lagoon - 22-01-2014 01:22:33
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|