Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World??
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World??
(21-12-2013 01:10:18)bestia654 napisał(a): A moglibyście panowie podać adres serwera, to może i ja jutro z wami pośmigam.
Adres jest na którejś ze stron... Wystarczy przelecieć i będzie widać wyraźnie IP serwera i Port.  I tak samo Adres TS.
(20-12-2013 23:45:10)Amanssy napisał(a): Była genialna ale na setcie od Szopena w uturbionej wersji co kółko jarałem sprzęgło.Się chwalisz ja miałem do ogarnięcia 900' Biegi w układzie H i 3 pedały to było trudne xD.Niektórzy jeżdżą ma klamce ja ma sprzęgle latam.Ale przyznaj,że lepiej wchodzę bokiem niż ty 
P.S to było SPRZYNGŁO 
Ja na padzie śmigam i też na sprzyngle wchodzę w drift...  Czasem, jeżeli odpowiedni zakręt to na klemie... I chyba nigdy nie udało mi się jeszcze sprzęgła w ten sposób spalić.
(21-12-2013 01:19:36)skalpel155 napisał(a): podpinam sie tylko z ts-a raczej odpadam bo majka nie mam :/
To do sklepu pierwszego lepszego albo znajomego i na pewno się jakiś micro znajdzie! Napisz na FB czy gdziekolwiek. A jak nie to wbij posłuchać jak inni gadają.
I skoro proponujecie jutro, czy znaczy się dla mnie już dziś.
To o której godzinie?? W sumie, po prostu może wbiję tutaj i po paczę kto będzie, albo wbiję na TS jutro.  Czy dziś znaczy się... Dodatkowo ja już pobrałem u kumpla Sampa z GTA. (ten z 1mb się rozpakował po 8 godzinach, ale nie zainstalował) Tak że w Sampa też zagrać już mogę.
Ale póki co, pisze się na LFS.  I na jutro owszem, jeżeli trafię w lud, albo obudzę się wcześniej niż o 15-stej po południu
|
|
21-12-2013 05:38:49 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World?? - Boszu - 21-12-2013 05:38:49
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|