Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World??
|
Autor |
Wiadomość |
Latos
Sezon trwa cały rok

Liczba postów: 2,004
Imię: Kacper
Pojazd: Inny
|
RE: Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World??
Dzisiaj od 13:00 nieprzerwanie tłukłem w lfs z amanssem i innymi. Do 21  I na padzie od playstation 2 lepiej jeździłem niż amanssy na G27  Co chwile sprzęgło szło, co chwile tylko: k**wa!, SFAJCZYŁEM SPRZENGŁO, sprzęgło, itp. Ogólnie atmosfera na serwie fajna, wszyscy mili oprócz tych dwóch (tego debila co go goniliśmy z maciejem i potem amanssy przyszedł i tego co spamował). Napiszcie jeszcze jak się nazywacie w lfs. Ja jestem kierowca/Latos, Amanssy to Amanssy, ktoś tam jeszcze z forum był, jeszcze pewnie więcej osób było, ale nie było kiedy pytać  Ta mapka co wtedy na niej sprzęgła paliłeś to była chyba najlepsza. Tam zrobiłem setup do xrt, do fz5, za który mnie chwalono (jak ktoś chce to niech mnie na serwie spotka) i ogólnie fajnie się gra w lfsa. Szczerze polecam grę, pobranie, fatyga, itp. nie zabiera więcej, niż godziny. A zabawa naprawdę dobra =)
Zajrzyj do mojego zippa 
Mój BikePics
|
|
20-12-2013 23:37:29 |
|
1 osoba postawiła piwo Latos za ten post:1 osoba postawiła piwo Latos za ten post.
Amanssy (12-20-2013)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Kto ma ochotę zagrać w LFS?? Racer?? Lub NFS World?? - Latos - 20-12-2013 23:37:29
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|