kim chcielibyście zostać
|
Autor |
Wiadomość |
MichalSR50
Mechanik

Liczba postów: 1,541
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: kim chcielibyście zostać
U mnie jest tak, że absolutnie nie widzę siebie jako mechanika i nawet nie brałem pod uwagę samochodówki. Lubię sobie czasami pogrzebać, ale chęci gasną, gdy przyjdzie pora na wykonanie poważniejszej naprawy. Motoryzacja jest w zasadzie tylko moim hobby i raczej nie będę z nią wiązał przyszłości. Chociaż... Aktualnie skończyłem liceum i rozpocząłem studia na UW, na kierunku Geografia. Bardzo lubię podróżować, interesuje mnie otaczający świat i być może dlatego się tam znalazłem. Po ukończeniu mógłbym zostać np. geodetą albo organizować wycieczki i czymś takim bym nie pogardził. Ale zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym, bo uwielbiam jeździć i mógłbym osobiście pokierować autobusem z wycieczką, którą sam ułożyłem (będę zdawał kat. C i D) - wtedy lepszej roboty bym nie znalazł.
Drugą alternatywą jest pisanie tekstów do motoryzacyjnych gazet, bo co jak co, ale o motoryzacji przy dobrej wenie potrafię sporo napisać (wystarczy spojrzeć na tematy o moich pojazdach - przed przeczytaniem każdego trzeba wziąć sobie herbatkę i wygodnie usiąść w fotelu  ). Ale wtedy musiałbym pójść na dziennikarstwo, na które dostałem się na gorszej uczelni i z tego względu wybrałem geografię. Ale po licencjacie będę robił magistra, może wtedy zmienię specjalizację i spróbuję tego dziennikarstwa
|
|
30-10-2013 21:22:18 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: kim chcielibyście zostać - MichalSR50 - 30-10-2013 21:22:18
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|