Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu

Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
Dzisiaj byłem w mieście, po telefon z gwarancji (po tygodniu do odbioru  ) i po łożyska,
Więc telefon odebrałem, pojechałem do sklepu z łożyskami no i kupiłem 2 Fag-i i jedno polskie, do tego simmering 26x16 i coś w stylu silikonu ale to nie silikon, nie miał nic innego to brałem to , już dawno miałęm kupić te łożyska, bo sobie silnik skompletowałem z moich gratów i kupiłęm pare gadżetów i można składać, zawsze możę sie przydać, albo kto wie może go do ramy wpakuje,
No ale po zakupach, mówie pojade do KFC-a bo w domu nikogo nie ma, to coś trzeba zjeść, dojeżdam a tu kapeć, normlanie mam pecha do tylnego koła, no ale co zostawiłęm grata no i sie najeść, w kfc wi fi jest za free to szybko najbliższy serwis wulkanizacyjny no i pchałem, dopchałem, powiedział że nie robi motorów, no to mówie że sam zrobi pan aby zaklei, no i do roboty sie zabrałem, no i wyciągnałem opone i patrze czy nie ma czegoś no ale jest kawałek druta  z 5 cm
No to zaklejone, złożone i do domu, jawka sie ułożyła bo na 2/3 manety miała 65km/h fakt że z wiatrem  ale fajnei sie jechało, pod wiatr full maneta i nie więcej jak 60km/h ale to już mocno wiało
|
|
19-07-2013 15:43:42 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jawa 50 mustang, kondzia - kondzio310 - 19-07-2013 15:43:42
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości
|
|