Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Romet Jubilat - po pełnej renowacji
|
Autor |
Wiadomość |
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Romet Jubilat - po pełnej renowacji
Sam zacząłeś z ceną i handlem, ja Ci powiedziałem swoje zdanie. Jak trafisz na łosia, który kupi pedalaka za cenę motoroweru to naprawdę tylko się cieszyć.  Ja Ci będę zazdrościć - u mnie w mieście nie sprzedałbym tego za 50zł, bo po prostu można znaleźć taniej, albo lepsze za tą cenę. Ty masz większy rynek zbytu, Wa-wa pełna hipsterów może kogoś podnieci Twój rower i wyjdziesz na swoje.  Nikogo nie krytykuję, jedynie jestem realistą i piszę co myślę.  Ja Ci życzę powodzenia.
A rower Twój oczywiście bardzo fajny, ale szkoda (to też nie krytyka) że niekompletny.
Renowacja takich rowerów jak i motorowerów, nad jakimi tu pracujemy, jest w 95% nieopłacalna. To się nazywa przeinwestowanie, bo koszta napraw i części zawsze wychodzą większe, niż rynkowa cena, za którą obecnie można je sprzedać. Większość robi to z pasji dla siebie, nawet ze świadomością, że jak przyjdzie sprzedać, to wyjdzie się na minus.
Ja za swojego Sokoła z 1973 roku zapłaciłem 15zł, na renowację wydałem ponad 100,-, a wiem, że i tak nie zszedłby za więcej jak 50zł, nawet mimo swojej rzadkości.
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami" 
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
11-07-2013 12:03:17 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Jubilat - po pełnej renowacji - Semmao - 11-07-2013 12:03:17
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|