Szlif i jego gładź cylindra itd.
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Szlif i jego gładź cylindra itd.
Żal... Ktoś mojego posta nie dość że z moderował, to jeszcze potem usuną...
Pozdrowienia dla inteligentnej Administracji... Ciekawe ile jeszcze innych postów zostało zmienione?!
Ale napiszę w skrócie to co mniej więcej tam pisałem. Tzn. że 500km w ciągu tygodnia to za dużo, jak na taki wiek... Bo 70km dziennie to jest sporo! Ja 20km robię w ciągu nie całej pół godziny... Tak na spokojnie przy 45-50km/h. (wiadomo, dodać krzyżówki itd.) Czyli on musiał by dziennie jeździć prawie 2 godziny non stop. I spalić ok. 2l czyli jakieś 13-15zł w zależności od ceny paliwa i oleju do mieszanki.
Co tygodniowo daje nam nie całe 100zł. W miesiącu licząc 4 tygodnie, masz 400zł. Czyli w ciągu miesiąca przejeździł by jednego ogara 205. (chodzi mi o to, że za 400zł spokojnie można kupić ogara 205) A gdyby nie jeździł przez 3 miesiące wgl. i tą kasę zbierał, to już kupił by sobie w średnim stanie simsona, Suzuki RG bądź inny lepszy (dla niektórych) motorower...
Po za tym, 100zł co tydzień, to jest w ciul kasy! Jak na 13-latka... Który utrzymuje się z kieszeni rodziców!
Dobra, to nie jest w skrócie.
Jeleniu nie inteligentny bez poroża, jak się edytuje to tu (strzałka w prawy dolny róg ramki z postem) jak byk pisze, kto edytował i kiedy -.-
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2013 16:00:19 przez Taśma.)
|
|
01-06-2013 13:26:08 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Szlif i jego gładź cylindra itd. - Boszu - 01-06-2013 13:26:08
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|