Reklama forum / ulotki
|
Autor |
Wiadomość |
Leszek
Chartkorowiec

Liczba postów: 818
Imię: Leszek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Reklama forum / ulotki
Racja, lepiej garstka wiernych Rometowców niż nie wiadomo ile odkurzaczy tudzież innych plastikowych wynalazków
Reklama ma zachęcić posiadaczy Rometów tak ? to powiem szczerze , że gdyby mnie nie było na forum i zobaczył bym ulotkę obojętnie kogo czy moją ,czy Pawła albo Tomka, to i tak na hasło Romet bym się zarejestrował.
Zresztą nie trzeba się rozpisywać o forum na tej ulotce, mam pytanie jedno czy ktoś z was musiał być szczególnie przekonywany do zarejestrowania się? Chyba nie, więc jak mamy mieć na forum więcej pasjonatów to nawet proste hasło ich zachęci(jeżeli na prawdę są Rometowcami ), bo obiecywać za dużo też nie można. Jest zima, i póki co mało użytkowników na nowym forum jest.(chociaż przydałoby się więcej )
Chcecie mieć użytkowników którzy lecą na hasła z ulotki, czy prawdziwych którzy po prostu chcą porozmawiać, pojeździć na zloty ???
Ja zaraz zabieram się za nową ulotkę, krótkie zwięzłe komunikaty, żeby czytelnik nie musiał stać pod np. Motozbytem 5 min ( bo nie wszyscy tak szybko czytają i czasu też zawsze nie mają )
, bo nie wszyscy mają cierpliwość do długich komunikatów, spróbuję ostatni raz jak wyjdzie do dupy to już więcej nie robię.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2010 11:10:56 przez Leszek.)
|
|
03-12-2010 11:05:53 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Reklama forum / ulotki - Leszek - 03-12-2010 11:05:53
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|