Romet Stella
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec

Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Romet Stella
(31-10-2012 16:27:17)tramwajarz napisał(a): Nie rozumiem dlaczego nie zmienisz na oryginalne przednie zawieszenie,przecież to wygląda smieśnie.
Oryginalne zawieszenie jest bardzo ciężko dostępne, używanych jeszcze nie widziałem, a nówka 300 zł. Mój tata chciał takie zawieszenie jak on miał w komarku i takie ja musiałem mieć, wolał bym takie klasyczne a nie na wahaczach, no ale teraz już nic nie zrobię.
Poza tym teraz po raz kolejny się coś zepsuło. Jak jeździłem sobie po polu to łańcuch mi spadł, więc prowadziłem motorek do domu, pod koniec zjechałem z górki tak gdzieś z 100 metrów, parę metrów po wjechaniu za bramę motorower naglę się zatrzymał, gdy zszedłem zobaczyłem że łańcuch haczy o śrubę z koła, pocisnąłem go do szopy i tam stał. Dzisiaj myślę że założę ten łańcuch i pojeżdżę sobie, no to poszedłem, poluzowałem napinacze łańcucha i próbowałem założyć ale cały czas coś blokowało, próbowałem pociągnąć za łańcuch by go trochę przesunąć, ale ani rusz, normalnie jak przyspawany, no to go odpalam żeby pokręciło łańcuchem, ale on zamiast się przesuwać to zaczął wibrować, wiem co to może być. Jeśli ktoś wie to niech piszę.
|
|
31-10-2012 21:09:55 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Stella - Kanilox - 31-10-2012 21:09:55
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|