|
|
[K] Kupie WSK 125
|
| Autor |
Wiadomość |
grz3513k
Uczeń

Liczba postów: 214
Imię: Grzegorz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Kupie WSK 125
(28-12-2025 17:55:36)romek napisał(a): Tam chyba tylko akulce , opony i naklejki były polskie
Polacy zmienili naklejki, zrobili schowek na kluczyk, instalacja z akumulatorem, stacyjka, kierunki i tylna lampa z charta, opony były CCCP i chyba tle możliwe, że o czymś zapomniałem
(28-12-2025 17:41:39)łogór 200 napisał(a): Mińsk to jeden wielki śmietnikto jak bylo nowe to juz podśmierdywało,jakosc byla teagixznie niska,
Podobno te rometowe troche lepiej wykonane ale to by sie jakis posiadacz musial wypowiedzieć ,
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie wiem czy jeździłeś mińskiem czy może powtarzasz mity tak samo jak ludzie, "że jafki, wski 175 itd. sie cały czas psujom" ale miński są naprawdę dobrymi sprzętami o ile wiesz jak się z nimi obchodzić, najczęściej negatywne opinie pochodzą od ludzi którzy się na tych sprzętach nie znają i ze swoją wiedzą jaskinowca próbują coś naprawić z marnym skutkiem. Ja na swojego w wersji białoruskiej nie mogę narzekać, osiągi ma naprawdę dobre i konstrukcja jest prosta jak budowa cepa, a co do jakości to jest to typowy radziecki "gniotsa nie łamiotsa"
(28-12-2025 21:30:26)TobiaszDymek napisał(a): mój stary mi opowiadał jakie to gówno było.
Bo gdy był na praktykach mieli tam takiego mińska ale nigdy nie dało się go odpalić,
więc się nie dziwię, żę tylko 5tyś za niego chcą.
Widocznie praktykanci z zawodówki nie byli wystarczająco inteligentni aby opanować radziecką motoryzację
(28-12-2025 18:06:29)KubaOg napisał(a): Myślałem właśnie przez pewien czas nad Mińskiem, jednak nie znam sie zbytnio na nich, a opinie są różne. Jednak jeśli trafiła, by sie fajna sztuka w okolicy to może bym sie skusił 
Polecam, nie pożałujesz, każdą wsk robi jak chce i technologicznie dużo bardziej rozwinięty niż kopia dkw ze świdnika,
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2025 01:18:44 przez grz3513k.)
|
|
| 29-12-2025 01:15:31 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|