Karta Motorowerowa
|
Autor |
Wiadomość |
maly
Ogarnia ogara

Liczba postów: 315
Imię: Michał
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Karta Motorowerowa
Ja to miałem ciężej podczas zdawania karty. Najpierw prosta, potem zakręt, skrzyżowanie, potem rondo, teren zabudowany, potem zakaz zatrzymywania się (nie można nogami ziemi dotykać, bo za to punkty leciały itp.). I się zaczynało. Slalom między pachołkami, przejazd między różnymi klockami, rynienkami, listewkami itd. a na końcu trzeba było stanąć minimalnie, żeby klocka przednim kołem nie przewrócić. Nie chcę się chwalić czy coś tam, ale przewróciłem tylko 2 klocki - 2 błędy, najlepszy przejazd z całej grupy  ale pisemne zdawałem kilka razy :/ wstyd się przyznać....
Jest:
- Romet "pomarańcza" Ogar 200 (1988)
- CZ 350 (1985)
- Romet Chart (1990)
Był:
- Romet Kadet Lux (1985) / Romet Ogar 200 (1987) / Romet 50 T1 (1980) / Jawa 50 / Yamaha DT 125 / WSK 125 (1977) / Cezet 175 (1988) / Romet Chart 210 (1989) / Romet Ogar 200 (1985)/ WSK 125 "KOS" / WSK 125
|
|
26-03-2012 18:38:46 |
|
|
kamiilekag
Nowy

Liczba postów: 35
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Pony
|
Poszukaj na internecie, ośrodków gdzie można zdawać na kartę, lub popytaj znajomych. Pochodź po psiarniach , i popytaj, bo podobno można zdawać na niektórych... Ja osobiście zdawałem w szkole, test teoretyczny był banalny a praktyczny jeszcze łatwiejszy. A za ile masz 13 lat? : > Jeżeli masz urodziny w czerwcu lub wcześniej, to idź do szkoły, i pogadaj z nauczycielem od techniki czy u kogo się u was zdaje, i czy możesz zdać, jak się nie zgodzą to proś, mów, że masz motorower, i musisz mieć kartę, coś wymyślisz. : D
" Roman kopci, Roman czadzi, Roman nigdy Cię nie zdradzi ! "
Potrzebujesz czegoś ? :> W czymś Ci pomóc ? :> Pisz 7144195
|
|
27-03-2012 19:44:24 |
|
|
wisla98
Majsterkowicz

Liczba postów: 344
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Ogar 200
|
u mnie teoria w szkole każdy chodził po całej klasie i przepisywał, egazminator podpowiadał i nikt z całej grupy nie miał motoroweru na jazdy i kazał nam przynieść od rodzica karte że umiesz jeździć.
Kupie ramę z Papierami do ogara 200.
3. Nawet mimo tego, że nikt nie pracował,plan był zawsze wykonany w ponad 100%.
4. Nawet mimo tego, że plan był wykonywany w ponad 100%,niczego nie można było kupić.
5. Nawet mimo tego, że nie można było niczego kupić,wszyscy mieli wszystko.
6. Nawet mimo tego, że wszyscy mieli wszystko,wszyscy kradli.
7. Nawet mimo tego, że wszyscy kradli,ostatecznie niczego nigdy nie brakowało.
|
|
29-03-2012 21:36:37 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|